ZBOR CU AVIONUL BRASOV

SALTURI CU PARASUTA

ZBOR CU PARAPANTA

“Odata ce te-ai delectat cu zborul, ajungi sa mergi pe pamant cu ochii indreptati catre ceruri caci acolo ai fost si intracolo tanjesti sa revii.”

LEONARDO DA VINCI

Alegeti cel mai popular serviciu, alegeti zbor cu avionul Brasov

Zbor cu avionul in Brasov este cel mai frumos cadou pe care il puteti oferi celor dragi.

SERVICII

Zbor cu avionul Brasov

zbor cu avionul Brasov este cel mai popular serviciu.

icon
icon

TURURI AERIENE

icon
icon

SALTURI CU PARASUTA

icon
icon

ZBOR CU PARAPANTA

Puteti opta sa zburati alturi de cei dragi in avioanele de 4 locuri sau sa zburati singuri, chiar pe locul copilotului, in avioanele de 2 locuri.

Puteti survola: Brasovul, Poiana Brasov, Castelul Bran, Cetatea Rasnov, Muntii Fagaras, Muntii Bucegi si bisericile fortificate transilvanene.

Salturile cu parasuta sunt pentru iubitorii de adrenalina si pentru cei care vor ca macar o data in viata sa incerce o experienta deosebita.

Zborul cu parapanta este singurul care se apropie cel mai mult de zborul pasarilor. Doar suieratul aerului se aude in linistea desavarsita de sus.

PREFERINTELE CLIENTILOR

clientii nostri au ales astfel:

Tururi aeriene
Salturi cu parasuta
Zbor cu parapanta

Avem o echipa de profesionisti pentru zbor cu avionul Brasov

ECHIPA

Zbor cu avionul Brasov este un serviciu care merita incercat

Suntem o echipa de profesionisti, cu multa experienta in domeniul aviatiei. 

Echipa se compune din ingineri de aviatie, piloti profesionisti, instructori cu multe ore de zbor sau multe salturi.

Noi consideram zborul mai atragator decat o femeie frumoasa pentru ca atunci cand suntem in aer simtim ca traim cu adevarat. Fara zbor, viata nu ar avea nici un sens. de aceea zburam cu placere ori de cate ori se iveste acest prilej.

Pe blog postam articole despre zbor cu avionul Brasov

BLOG

In articole gasiti mai multe detalii despre zbor cu avionul Brasov

zbor cu avionul Brasov

TESTIMONIALE

zbor cu avionul Brasov

Stiam in mare la ce sa ma astept, dar tot aveam cateva emotii pentru experienta zborului cu un avion micut comparativ cu un avion comercial. Emotiile au disparut cu o decolare foarte lina si au fost rapid inlocuite de incantare datorita peisajului: mult verde si multa frumusete. Noi am optat pentru traseul Muntii Bucegi, iar sentimentul pe care il ai atunci cand zbori deasupra orasului Brasov (orasul natal) sau pe langa crestele Bucegilor este minunat, greu de descris in cuvinte.
A fost o experienta unica pe care o recomand cu mare drag.
Multumim Come Fly pentru profesionalist, atentie si experienta.

Cristina ABICULESEI

Sunt niste senzatii greu de descris in cuvinte, pe care numai zborul cu un avion usor ti le poate oferi. Nimic altceva! E incomparabil cu zborul cu avioanele mari, comerciale. Iti ofera o alta perspectiva asupra lucrurilor, asupra vietii. Sa tot fii “cu capul in nori”! Multumim pilotului Giro Csongor, multumim COME FLY!

Cristiana KERESZTES

Nu ma indoiam de cat de fain e sa zbori cu un avion usor, dar mi se parea ceva inaccesibil muritorului de rand. Nu e. Sau cel putin oamenii faini de la Come Fly ne-au facut experienta cat se poate de facila, amuzanta, interesanta si sigura, pe langa adrenalina si libertatea pe care ne-a dat-o senzatia de a fi in aer. Am ales un tur cu Cessna 172 unde echipa ne-a povestit despre avioane, zbor, nori, locatii, iar pilotul a facut un zbor perfect si cu surprize deasupra cetatii Rasnov.

Adela STEFAN

Este minunat sa zbori ca o pasare. Nu mi-am imaginat ca poate sa fie atat de placut. Partea cea mai buna este ca stiind ca sunt pe mainile campionului mondial la zborul cu parapanta, m-am simtit in siguranta si am putut sa ma bucur din plin de linistea din jurul meu, de senzatiile zborului si de peisaj.

Sorina BACIU

Minunat! Este singurul cuvant care imi vine in minte acum dupa saltul cu parasuta. Asa senzatii nu am mai trit, dar mi-ar placea sa mai repet aceasta experienta.

Valentin ISARESCU

Intradevar, zborul cu avionul Cessna 172 este o mare placere. Peisajele sunt superbe, iar oamenii din echipa “Come to fly” sunt minunati.

Mihaela POPESCU

Te rugam scrie-ne cateva cuvinte despre experienta pe care ai trait-o cand ai fost la zbor cu noi!

Contact:

Mobil: +40728941487
Email: office@comefly.ro

Consiliul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov
Telefon: 0268/413951
Email: reclamatii.brasov@opc.ro