TESTIMONIALE

Stiam in mare la ce sa ma astept, dar tot aveam cateva emotii pentru experienta zborului cu un avion micut comparativ cu un avion comercial. Emotiile au disparut cu o decolare foarte lina si au fost rapid inlocuite de incantare datorita peisajului: mult verde si multa frumusete. Noi am optat pentru traseul Muntii Bucegi, iar sentimentul pe care il ai atunci cand zbori deasupra orasului Brasov (orasul natal) sau pe langa crestele Bucegilor este minunat, greu de descris in cuvinte.
A fost o experienta unica pe care o recomand cu mare drag.
Multumim Come Fly pentru profesionalist, atentie si experienta.

Cristina ABICULESEI

Sunt niste senzatii greu de descris in cuvinte, pe care numai zborul cu un avion usor ti le poate oferi. Nimic altceva! E incomparabil cu zborul cu avioanele mari, comerciale. Iti ofera o alta perspectiva asupra lucrurilor, asupra vietii. Sa tot fii “cu capul in nori”! Multumim pilotului Giro Csongor, multumim COME FLY!

Cristiana KERESZTES

Nu ma indoiam de cat de fain e sa zbori cu un avion usor, dar mi se parea ceva inaccesibil muritorului de rand. Nu e. Sau cel putin oamenii faini de la Come Fly ne-au facut experienta cat se poate de facila, amuzanta, interesanta si sigura, pe langa adrenalina si libertatea pe care ne-a dat-o senzatia de a fi in aer. Am ales un tur cu Cessna 172 unde echipa ne-a povestit despre avioane, zbor, nori, locatii, iar pilotul a facut un zbor perfect si cu surprize deasupra cetatii Rasnov.

Adela STEFAN

Este minunat sa zbori ca o pasare. Nu mi-am imaginat ca poate sa fie atat de placut. Partea cea mai buna este ca stiind ca sunt pe mainile campionului mondial la zborul cu parapanta, m-am simtit in siguranta si am putut sa ma bucur din plin de linistea din jurul meu, de senzatiile zborului si de peisaj.

Sorina BACIU

Minunat! Este singurul cuvant care imi vine in minte acum dupa saltul cu parasuta. Asa senzatii nu am mai trit, dar mi-ar placea sa mai repet aceasta experienta.

Valentin ISARESCU

Intradevar, zborul cu avionul Cessna 172 este o mare placere. Peisajele sunt superbe, iar oamenii din echipa “Come to fly” sunt minunati.

Mihaela POPESCU

Te rugam scrie-ne cateva cuvinte despre experienta pe care ai trait-o cand ai fost la zbor cu noi!

Contact:

Mobil: +40728941487
Email: office@comefly.ro

Consiliul Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov
Telefon: 0268/413951
Email: reclamatii.brasov@opc.ro