“Daruieste-i persoanei pe care o iubesti: aripi pentru a zbura,

radacini pentru a se intoarce si motive pentru a ramane”

Dalai Lama

Am avut un weekend plin, cu vreme frumoasa, numai buna pentru zbor. In acord cu inteleapta invatarura a lui Dalai Lama, Cristina si Mihaela au daruit persoanelor dragi lor “aripi pentru a zbura”, iar noi le-am dat o mana de ajutor. Le-au daruit celor dragi cate un zbor peste Brasov, Muntii Bucegi, Cetatea Rasnov si Castelul Bran.

Se pare ca din ce in ce mai multa lume considera ca cel mai frumos cadou este sa-ti urci iubita/iubitul in al noualea cer, atat la figurat cat mai ales la propriu. 🙂

Peisajele superbe de care au avut parte le puteti vedea in poze. Ceea ce nu se vede in poze este placuta amintire si satisfactia cu care au plecat de la noi.

Poti da aripi cuiva sub diferite forme. Puiu Leder a ales o aripa flexibila, adica a ales adrenalina oferita de saltul si zborul cu parasuta. Puiu nu este la prima astfel de “abatere”. A mai avut inca doua experiente de genul acesta. Oare de ce a decis sa mai aibe inca una? 🙂

Va invit sa priviti pozele pe pagina noastra de facebook:https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1276304572397943.1073741835.1128559127172489&type=3 si sa incercati sa va imaginati cam ce au simtit cei care au ales sa petreaca o parte din weekend alaturi de noi.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

clear formSubmit